AGENDA MARÇ · AMELIA, de Marea Dansa

 

 

13/03/2021

19:00h

preu: 5€ 

ENTRADES 

DANSA CONTEMPORÁNEA

 
Marea Dansa i La Teta Calva han creat un espectacle de dansa flamenca per a tots els públics. A partir de la història d'Amelia Earhart, la primera dona a creuar l'Atlàntic pilotant un avió.
 
 
La Teta Calva ha creat un espectacle per a Marea Dansa on el ball flamenc i la dramatúrgia contemporània es fusionen. Busquem en el flamenc i en la figura de la dona el gest brau i la decisió. El motor que rugeix davant les inclemències. Si el flamenc és "quejío" i expressió, veiem en aquesta història un homenatge a totes aqueixes dones que fan dels problemes un paisatge llunyà, es fan forts i s'alien amb els vendavals per a demostrar-nos que no hi ha res impossible.

“Cinc dones que seran cinc ocells, que seran una tempesta, que seran cinc homes, que seran cinc trons i cinc illes perdudes. Cinc ballarines i dos autors.”

Totes intentem alçar el vol. Totes mirem des de xicotetes cap amunt i acabem mirant al sòl a mesura que passen els anys. Amelia és la història d'una xiqueta que somia amb els ocells, amb els núvols i amb
mons xicotets als seus peus. És la història de cada dona que es posa l'horitzó com a límit i la llibertat com a únic equipatge Modernitat Teatral La dramatúrgia i direcció estan a càrrec de Xavo Giménez i María Cárdenas són els encarregats de dotar d'intensitat i actualitat un espectacle familiar de Dansa Espanyola i Flamenc amb el qual representar a una dona valenta que va demostrar que no hi ha impossible.

Millor espectacle de dansa FETEN 2018; Millor vestuari Arts Escèniques Generalitat Valenciana 2018
 

 

 

Comentaris